Xenoblade Chronicles X
Áttekintés, bele a pici pofikánkba

Xenoblade Chronicles X áttekintés, bele a pici pofikánkba

keviny2015. február 6., 17:43, péntek
0

Ahogy azt előzetesen bejelentették, ma 14 órakor Takahashiék jöttek és lebombázták a nyugodtnak hitt péntek délutánt. Ha esetleg lemaradtatok volna róla, klikkeljetek egyel lejjebb és váljatok eggyé vele.

Mivel az ékes japán nyelvet nem mindenki érti, rövid összefoglaló:

Az általunk formált karaktert, aki egy kapszulában alukálja legigazabb álmát, egy Elma nevű hölgyemény ébreszti. Ami első sorban kiderül, hogy a Földről indult utazásunk aprócska, nem tervezett kitérőjeként a Mira nevű bolygón kötöttünk ki, ám a felocsúdást követően gyorsan derék bajtársaink megalapították New Los Angeles-t, hogy addig is legyen hol lakni, hol tejet kapni. A bolygó további részei feltérképezetlenek, nosza rajta, tegyünk ellene. Pláne, hogy vannak még a miénkhez hasonló kapszulák, amik leváltak az anyahajóról zuhanás közben, és hát jól jönne még pár túlélő.

A BLADE nevű szervezet (igen, ez a mi kis csapatunk) feladata pedig ez: túlélők mentése, a város védelme és a gyengék segítése, blabla. Tudjátok, mint a jedi lovagok.

A bemutató alatt öt kontinens kerül górcső alá: Grassland, NLA közvetlen környezete; Night Light Forest; Forgotten Canyon; White Forest és a Black Steel, vulkánikus világ. Mindegyik hatalmas bejárható területet kínál, amiket mechekkel (itt doll-ok) jóval gyorsabban átszelhetünk. Természetesen a már meglátogatott területek között skip travel-el továbbra is tudunk "gyorsközlekedni".

Ha esetleg elvesznénk Mira hatalmas világában, a Navigation Ball nevű kütyü segít utat mutatni. Emellett a Hopper Camera nevű áldásos eszköz egy kis szemlélődés erejéig madártávba repíti a kamerát.

A Xenoblade Chronicles X április 29-én jelenik meg Japánban. EU dátum jelenleg még nincs, ennek okán már benyújtottuk jelentkezésünket egy felsőfokú japán gyorstalpaló tanfolyamra. Pláne, hogy derék barátaink egy ilyen fasza kis bundle-t is kapnak:

A 3DS-re (nálunk április 10-én) megjelenő Xenoblade Chronicles is kapott egy új kedvcsinálót. Jófejek vagyunk, megmutatjuk:

Hozzászólások

Még senki sem szólt be...